labdarúgás

2021.07.22. 13:15

Távozók és érkezők a Lokinál: friss helyzetjelentést adott a klub

Hét saját nevelésű labdarúgó is profi szerződést kapott.

20210622 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló Megkezdődött a DVSC futballcsapatának nyári felkészülése az NBI-es szezonra. képen: Dombi Tibor asszisztens edző, Száraz Ádám erőnléti edző, Huszti Szabolcs vezetőedző, Jeremiás Gergő asszisztens edző

Fotó: Napló-archív

Mint ismert, a Lokiban folytatja pályafutását Soltész Dominik, Marko Nikolics, David Babunski és Sylvian Deslandes, valamint a klub szerződést hosszabbított Dzsudzsák Balázzsal, Bódi Ádámmal, Kusnyír Erikkel, Ugrai Rolanddal és Tomas Kosickyvel, emlékeztet a dvsc.hu. Gróf Dávid sorsa is hivatalossá vált, az NB II.-es bajnoki cím után eldőlt, hogy továbbra is a DVSC kapusa marad.

A kölcsönben lévő labdarúgók közül Bényei Balázs szerződése lejárt, ő a DEAC-hoz igazolt, míg Kovács Péterrel hosszabbítottak, de Szolnokon véd az elkövetkezendő szezonban. Csősz Richárd jelenleg az NB III.-as gárdával edz, de valószínűleg ő is kölcsönben futballozik egy évig. Csakúgy, mint Sárosi Norbert, Soltész János, Szabó Kornél és Lakatos Benjámin, akik a DEAC-hoz kerülnek.

Haris Attila elhagyja Debrecent, Kalafat Álmos pedig a kis Lokit erősíti a következő idényben.

Hír még, hogy hét saját nevelésű labdarúgónk, Kovács Gergő, Lipcsei Péter, Gellén Balázs, Tordai Balázs, Balla Mátyás, Mező Péter és Kozma Bence profi szerződést kapott a klubtól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában