labdarúgás

2021.07.07. 20:37

Sidibe-dupla a DEAC edzőmeccsén, simán nyertek Sándor Tamásék

A Debreceni Egyetem együttese egygólos hátrányból állt fel a Tállya otthonában.

Fotó: deac.hu

A DEAC futballistái szerdán a Tállya elleni edzőmeccsel folytatták a hangolást az NB III.-ra. A deac.hu beszámolója szerint a hazaiak indították jobban a meccset, hiszen Nyitrai Dávid találatával a 17. percben megszerezték a vezetést. A szünetig már nem módosult az eredmény, de a második félidőben szerencsére megérkeztek a DEAC-gólok.

Sidibe Ibrahima ezen a találkozón is bizonyította, hogy rutinja még mindig sokat ér, ugyanis kétszer is beköszönt.

Fotó: deac.hu

A tapasztalt csatár mellett a próbajátékon szereplő Oliver Tochukwu szintén jól szállt be a padról, mivel ő is be tudta venni a tállyai kaput.

Sándor Tamás tanítványai a hétvégén a DVSC II.-t győzték le 4-3-ra, most pedig újabb skalpot szereztek.

Szerdán egyébként az MLSZ elkészítette a harmadosztály három csoportjának beosztását. A DEAC ezekkel a vetélytársakkal küzdhet meg a Keleti csoportban augusztustól: Békéscsaba II, BKV Előre, DVTK II, DVSC II., Eger, Tiszaújváros, Füzesgyarmat, Hajdúszoboszló, Hidasnémeti, Jászberény, Kazincbarcika, Putnok, Salgótarjáni BTC, Sényő, Tállya, Tiszafüred, Törökszentmiklós, Újpest II, Kisvárda II.

A tények

Tállya-DEAC 1-3 (1-0)

gólszerző: Nyitrai (17.), ill. Sidibe (69., 85.), Tochukwu (77.).

A DEAC kezdőcsapata: Tóth D. – Papp F., Orosz M, Bényei, Spitzmüller, Gaczella, Székely, Papp K., Bereczki, Albert, Kertész.

Csereként pályára lépett: Keserű, Nagy E., Virág Á., Szabó K., Sárosi, Jankelic, ifj. Sándor T., Bidzilya, Rauf, Sidibe, Tochukwu, Áros. Vezetőedző: Sándor Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában