DVSC

2021.07.30. 13:18

Korhut Mihály már alig várja az NB I. rajtját

A védő szerint alapos felkészülésen vannak túl a csapattal.

Forrás: dvsc.hu

Fotó: Picasa

Az OTP Bank Liga első fordulójában a DVSC július 31-én 20 órakor lép pályára. A Honvéd elleni bajnoki találkozóra mindenki izgatottan készül, nincs ezzel másképp Korhut Mihály, a Loki 22-szeres válogatott futballistája sem – olvasható a dvsc.hu-n.

A játékos elmondta, nagyon hosszú volt az a hat hét felkészülés, de alapos és kemény munkát végzett a csapat. – Már alig várjuk a rajtot, bizony jó, hogy végre kezdődik a bajnokság. Személyes véleményem szerint jobb lett volna itthon kezdeni, de ha már idegenben játszunk, legalább egy szép, új stadionban léphetünk pályára.

„Reméljük, sokan kijönnek a találkozóra, a legfontosabb persze, hogy jelentős létszámú debreceni tábor biztasson minket”

– mondta a Loki rutinos játékosa, aki az ellenfélről is beszélt. – A Honvéd játékoskerete erős, jól össze is van rakva. A kispestiek az előző idényben szenvedtek, de az új szezonban nem ez várható. Gazdag Dániel eligazolása jelentős veszteség számukra, de nyilván meg tudják oldani a pótlását. A debreceni nevelésű Balogh Norbert nagy erősségük, de mi elsősorban magunkra figyelünk, mindenképpen nyerni szeretnénk. Nagy várakozással tekintek a VAR-rendszer magyar debütálása elé is – nyilatkozta Korhut Mihály.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában