labdarúgás

2021.07.06. 08:47

DVSC: Kundrák Norbert megsérült, legalább fél évet kell kihagynia

A támadó keresztszalag-szakadást szenvedett, műtét vár rá.

Súlyos sérülés történt a DVSC egyik múlt heti edzésén. Az idén nyáron kölcsönből visszatérő támadónak, Kundrák Norbertnek egy szerencsétlen szituáció után letapadt a lába, az elmúlt napok vizsgálataiból pedig kiderült, hogy elszakadt a keresztszalagja, tudatta honlapján a klub.

Kundrák Norbert | Fotó: Napló-archív

Műtét és hosszú, 6-9 hónapos kihagyás vár tehát a Loki 22 esztendős labdarúgójára, aki a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, traumaként éli meg a sérülést, de már nem foglalkozik a múlttal.

– Egy ütközés során egy kattanást éreztem a térdemben, ami hirtelen fájdalommal járt, a későbbi eredmények pedig szalagszakadást mutattak. Nem szégyen, de az eredmény hallatán elsírtam magam, és még most is nehéz beszélni róla. Szerencsére azonban eljutottam arra a szintre, hogy már csak és a kizárólag a mielőbbi visszatérés lebeg a szemem előtt – zárta szavait a 65-ös mezszámú játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában