videókkal

2021.05.20. 20:40

Jobb körülmények között repülhetnek a nyilak: dartstermet avattak Hajdúszoboszlón

A HSE dartszakosztályának tagjai saját maguk hozták rendbe és csinosították ki a helyiséget, melyet csütörtökön hivatalosan is birtokba vehettek.

Fotó: Facebook / HSE Darts - Hajdú Sereg

Nagy mérföldkőhöz érkezett csütörtökön a hajdúszoboszlói dartsélet, a fürdővárosban ugyanis felavatták a HSE – Hajdú Sereg új termét, mely rendezvények megtartására és versenyek lebonyolítására is alkalmas. Az ünnepélyes átadásról videót is közölt a dartsszakosztály hivatalos YouTube-csatornája.

Az egyesületi helyiséget saját kezűleg újították fel a szakosztály tagjai a város nyújtotta anyagi forrásból és a HSE által biztosított eszközök segítségével, hangzott el a megnyitón. Ezekről a munkálatokról alább látható rövid felvétel.

A csütörtöki átadó után Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, dr. Kovács Gergely, Hajdúszoboszló alpolgármestere és Marosi György Csongor HSE-elnök egy baráti versennyel nyitotta meg hivatalosan is a fürdővárosi dartsversenyszezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában