Futsal

2021.04.26. 17:02

Góllal köszöntötte keresztgyermekeit a DEAC futsalosa

Fekete Gabriella már a meccs előtt örülhetett.

Forrás: DEAC

A DEAC női futsalosai április 25-én a Tolna otthonában 3-2-re nyertek, ezzel nyílttá tették az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntőt (jelenleg egy-egy nyert meccsel rendelkeznek a csapatok). A győzelemből Horváth Viktória két góllal vette ki a részét, Tóth Renáta pedig szebbnél szebb védéseket mutatott be, de

az a szép, hogy mindenki hozzátett ehhez az eredményhez.

– Már a bemelegítés alatt azt éreztem, hogy ez teljesen más összecsapás lesz, mint az első, amit 2-1-re elveszítettünk – kezdte a visszaemlékezést Fekete Gabriella. – Nagyon koncentráltan hajtottuk végre a feladatokat, ami előrevetítette, hogy jó teljesítményt fogunk nyújtani. Quirikó Vivien és Üveges Katalin motiváló beszédet tartott a kezdő sípszó előtt, ami szintén megtette a hatását. Tudtuk, a hétvégén is kiélezett lesz a küzdelem. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ha pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, még nagyobb különbség is lehetett volna, de nincs okunk bánkódni. A pálya talaja (a parketta – a szerk.) nem igazán fekszik nekünk, de ezzel is megbirkóztunk. Sokat jelenthet ez a győzelem a folytatásra nézve, lelkileg feltöltődve várhatjuk a szombati ütközetet. Jó lenne, ha már a szurkolók is visszatérhetnének a lelátókra – fogalmazta meg az óhaját a futsalos, akitől megtudhattuk, hogy kiváló hangulatban telt a meglehetősen hosszú hazaút.

Gabival nem csak a győzelem miatt lehetett volna madarat fogatni vasárnap, hiszen megszülettek a testvérének a gyermekei.

A DEAC közleménye szerint az ikreket egy szép góllal köszöntette a büszke keresztanyuka. – Üveges Katalintól kaptam egy kiváló indítást. Láttam, hogy kimozdul a kapus, és a lenti szöget jól zárja, így a löbbölést láttam a legideálisabb megoldásnak. Ez volt ebben az idényben az első gólom a bajnokságban, de már érett, ugyanis korábban körbelőttem a kaput. A lányok is aranyosak voltak, hiszen biztattak, hogy hamarosan megszakad ez a sorozat, és szerencsére így is lett. Nálunk egyébként teljesen mindegy, hogy ki talál be, ami a remek egységet tükrözi – mutatott rá a 24 esztendős játékos.

A finálé május 1-jén, szombaton 17 órától a DESOK-ban folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában