Labdarúgás

2021.03.28. 10:08

Bárány Donát Románia ellen bizonyíthatott

A DVSC játékosa nagy szerepet vállalt az U21-es nemzeti válogatottunk vezető találatában.

Fotó: mlsz.hu

Románia válogatottja ellen folytatta szereplését az U21-es magyar nemzeti csapat a korosztályos Európa-bajnokságon szombat este. A Bozsik Arénában rendezendő találkozót a románok egy, míg a mieink pont nélkül várták, így mindenképp nyernünk kellett, hogy életben maradjanak a továbbjutási esélyeink.

Bárány Donát | Fotó: Napló-archív

A Gera Zoltán vezette nemzeti csapat jól kezdett, ám nehéz helyzetbe jutott, miután az első félidőben emberhátrányba került. A második játékrészre viszont felpörögtek az események. Ez többek között a DVSC támadójának, Bárány Donátnak is köszönhető volt, aki a mérkőzés 52. percében csereként állt be – olvasható a debreceni klub honlapján. A jól megszokott agresszivitás és harcosság jellemezte a 20 esztendős támadót, aki nagy szerepet vállalt a magyarok 56. percben szerzett vezető találatában.

A szinte végig fölényben futballozó románok végül kihasználták hibáinkat, és 2-1-re megnyerték a találkozót. Az utolsó pillanatban épp Bárány előtt adódott egy komoly lehetőség, ám a kapus bravúrral védett.

A magyar válogatott utolsó csoportmeccsét március 30-án, kedden játssza Németország fiataljai ellen Székesfehérváron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában