vívás

2021.01.25. 11:11

Sápi Vince hetedik helyezése mellé nyolcaddöntők jutottak

A cívisvárosi egyesületek közül újra csak a teremgondokkal küzdő Interfencing Debrecen SC sportolói tudtak döntőbe jutni a Magyar Kupában.

Fotó: Interfencing Debrecen SC

A hétvégén szokatlan párosításban, kadet és újonc korcsoportban rendeztek versenyt a kardvívók számára az Újpest vívótermében, míg a párbajtőrözők a Gerevich Aladár Sportcsarnokban szerepeltek felnőtt Magyar Kupán – írja az Interfencing Debrecen SC. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy ahol a debreceni klub kardozói pástra lépnek, ott nem marad el az eredmény. Kadet kardban mind a négy cívisvárosi induló nyolcaddöntőbe jutott. Tóth Lili és Wladimír Véda a hölgyek, míg Sápi Vince és Bányay Marcell az urak között vívhatott a döntőért. A döntőbe kerülés végül Sápinak sikerült, aki a 7. helyen fejezte be a versenyt.

Fotó: Interfencing Debrecen SC

A párbajtőrvívók közül a Debreceni Sportcentrum vívója Kormos Levente jutott a legtovább, azonban a nyolcaddöntőbe már nem sikerült bekerülnie.

Vasárnap az újonc kardvívó lányok közül Boross Janka és Pető Veronika nyolcaddöntős volt, de a fináléba ezúttal nem sikerült bekerülniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában