Labdarúgó NB III.

2020.10.10. 20:05

Kikapott a kis Loki a Sényő ellen

Egy gól döntött a szomszéd megyei labdarúgó-csapat javára.

Több nehézséggel a háta mögött várta a kis Loki a szombati, Sényő elleni NB III.-as labdarúgó-mérkőzést, ám a győzelem reményében léptek pályára a ragyogó napsütésben rendezett összecsapáson – írja a DVSC honlapja.

Mindössze kilenc perc telt el, amikor Sárosi Norbert megszerezte a vezetést a hajdúságiaknak, de sajnos még az első játékrész végéhez közeledve egyenlítettek a hazaiak. Egészen a 94. percig 1-1-re álltak a felek, ám ekkor a Sényő ismét betalált, otthon tartva ezzel a három pontot.

– Nem a legjobb előjelekkel vártuk a mérkőzést, mivel az elmúlt két hétben csak két napot tudtunk készülni, de le a kalappal a játékosok előtt, mindannyian jó teljesítményt nyújtottak. Természetesen voltak hibák a játékunkban, de nagy akarattal, alázattal futballoztak, az első perctől az utolsóig odatették magukat a fiúk. Több fiatal került fel az U19-ből a keretbe, akik életük első NB III.-as mérkőzésüket játszották, de nem látszódott rajtuk megilletődöttség, bátran futballoztak. A vereség ellenére csak dícsérni tudom a csapatot, nagyon sajnálom a játékosokat, mert egy pontra minimum rászolgáltunk volna – fogalmazott a DVSC II. mestere, Szatmári Csaba a lefújást követően.

A kis Loki október 18-án, jövő héten vasárnap a Putnokot fogadja hazai környezetben a DEAC-pályán.

Sényő-Carnifex FC – DVSC II. 2-1 (1-1)

Vezette: Mencsik L. (Zahorecz R., Hovanecz M.)

Sényő-Carnifex FC: Gazsi T. – Bodó G., Hadházi D., Fenyőfalvi D. (Fabu M.), Lakatos L. (Jócsák D.), Szokol Zs., Bokros D., Farkas M., Schmidt P. (Molnár M.), Páll Zs. (Kapacina K.), Kapacina V. Technikai vezető: Imrő László

DVSC II.: Ecsegi Zs. – Mező P., Jankelic I. (Sápi D.), Sárosi N., Sármány K. (Talpalló N.), Szabó Á., Kenderesi D., Gellén B., Kozma B. (Juhász M.), Balla M., Bene Á. (Girdán L.). Edző: Szatmári Csaba

Gól: Schmidt P., Kapacina V., illetve Sárosi N.

Szatmári Csaba: Idáig nem nyilatkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában