szigorú szabályok

2020.05.07. 11:30

Hétfőn nyitnak a Sportcentrum létesítményei

Szigorú szabályok szerint ismét megnyitja kapuit az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, a Sportuszoda és a Jégcsarnok.

20191020 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló DEAC - KMH (Kanadai Magyar Hokiklub Sportegyesület) jégkorong mérkőzés. képen: Hári Norbert #16

Fotó: Napló-archívum

A Debreceni Sportcentrum Kft. vezetősége, figyelembe véve a jelenleg érvényben lévő kormányzati és önkormányzati járványügyi rendelkezéseket úgy döntött, hogy a fokozatosság elve szerint, az egészségügyi előírásokat maximálisan szem előtt tartva, 2020. május 11-től (hétfőtől) nyitja meg a létesítményeit – olvasható a honlapjukon.

Az Oláh Gábor utcai Sportcentrum nyitott pályáit hétköznap csak a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola (DSI) sportolói használhatják szervezett edzések keretein belül, a DSI közegészségügyi intézkedéseinek betartása mellett. Kizárólag hétvégenként (első alkalommal május 16-án) a nagyközönség számára is kinyitja kapuit az létesítmény, melyeknek az elmúlt hetekben megkezdett karbantartási munkálatai a héten fejeződnek be. Az említett területen szombaton és vasárnap bárki sportolhat a jelenlegi egészségvédelmi, higiéniai ajánlások és a pályarendszabályok betartása mellett. A szabadtéri eszközök használata és fertőtlenítése hétvégenként a használók felelőssége lesz.

A Sportuszodát és a beltéri sportlétesítményeket kizárólag a DSI illetve a Sportcentrummal szerződéses kapcsolatban lévő sportszervezetek vehetik igénybe sportcélú edzések céljából.

A Jégcsarnokban a DEAC és a DHK jégkorongcsapatai kezdik meg az úgynevezett száraz edzéseket.

A jelenlegi előírások visszavonásig vagy módosításig érvényesek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában