speciális edzések

2020.04.26. 18:40

Elkezdik a közös edzést a DEAC futsalosai

A Debreceni Egyetem labdarúgóihoz hasonlóan futsalosok is belevágnak a csoportos tréningekbe.

Fotó: deac.hu

Elek Gergő elmondta, egy foglalkozáson hat játékos fog részt venni. A vezetőedző továbbra is kicsi esélyt lát arra, hogy a pályán tudják befejezni a mostani szezont.

A férfi futsalcsapat a hetedik helyen végzett az alapszakaszban, így Szentes-Bíró Tamásék az alsóházba kerültek. A bajnokság második szakaszát a Rubeola elleni 2-2-es döntetlennel nyitották, majd a csömöri túra után a Kecskemétet látták volna vendégül a DESOK-ban, de a menetrendet felborította a koronavírus. A játékosok a kényszerszünet alatt egyéni edzésekkel próbálták megőrizni az erőnléti állapotukat – olvasható a DEAC honlapján.

„Tartottam a kapcsolatot a srácokkal, a beszélgetésekből kiderült, hogy ki vannak éhezve a futsalra és a labdára. Otthon is becsülettel dolgoztak, de ezeket az edzéseket nem lehet összehasonlítani a közös foglalkozásokkal” – nyitotta a beszélgetést Elek Gergő.

„A jövő héten hat főből álló csoportoknak tartok tréningeket, a kapusokkal külön foglalkozom. Elkészítettem a programot, ami nem volt egyszerű feladat, hiszen még mindig nem tudjuk, hogy folytatódhat-e a bajnokság, bár én kicsi esélyt látok erre. Az MLSZ nemrég kiadott egy közleményt, amelyből kiderül, hogy a nagypályás pontvadászatok befejezése élvez prioritást. Az egy óráig tartó edzéseken alap dolgokat fogunk gyakorolni a műfüves pályán. A helyszín miatt ugyancsak speciálisak lesznek a tréningek” – mutatott rá a vezetőedző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában