nem áll le a foci

2020.03.25. 10:31

Szorgalmasan végzik a feladatokat a fiatalok

A bajnokságok befagyasztása után sem állt meg az élet Balmazújvárosban.

Az egykor szebb időket is élt Balmazújvárosban – habár most csak utánpótlásfutball van – mindent megtesznek, hogy az érdeklődés megmaradjon a labdarúgás iránt. A Balmazújvárosi Football Club hivatalos honlapján, a balmazujvarosfc.hu-n minden szerdán felelevenítenek egy-egy régi labdarúgó-mérkőzést, vagy épp egy volt játékos mesél az élményeiről, az emlékeiről.

Utánpótlással foglalkozó klubról lévén szó, gondolnak a gyerekekre is, nekik minden szombaton egy nyomozós játékkal kedveskednek, de egyébként bárki játszhat velük. A nyereményjátékban különböző labdarúgással foglalkozó kérdésekre kell megtalálni a válaszokat. A családias hangulat tehát továbbra is megvan a hajdúsági városban, igyekeznek minél színesebben kihasználni a járvány okozta kényszerszünetet. „Egyéni edzéstervek lettek kiszabva minden korosztálynál. Ezeket kiküldték az edzőink még időben, így ki-ki tud edzeni a lakásban vagy az udvaron. Folyamatosan, ha úgy tetszik napról-napra tartjuk a kapcsolatot mindenkivel, s azt látjuk, hogy öntudatosak a labdarúgóink. A visszajelzések alapján, szorgalmasan csinálják a rájuk kiszabott feladatokat a gyerekek” – fogalmazott a kialakult helyzettel kapcsolatban Lajos Ferenc, a BFC szakmai igazgatója.

PI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában