dvsc

2020.03.09. 16:11

Ismét hazai meccs előtt a Loki, a Zalaegerszeg vizitál Debrecenben

A zalaiak jelenleg a kiesőzónában, a 11. helyen állnak a taballán.

Fotó: Kovács Péter

Nincs megállás a Kisvárda elleni 1-0-s győzelem után, a hétvégén újabb bajnoki mérkőzés vár a Lokira, amely ismét a Nagyerdei Stadionban lép pályára. Március 14-én, szombaton 17 órától az újonc Zalaegerszeggel csapnak össze az OTP Bank Liga 25. fordulójában – hívja fel a figyelmet a dvsc.hu.

A Zalaegerszeg a tabella 11. helyén áll, de mindössze két pontra van az élvonalban való maradást jelentő pozíciótól. Továbbá a kispadjára leülő új vezetőedző, Márton Gábor kinevezése óta felszálló ágban van a klub, amely egy hét alatt legyőzte bajnokin a Mezőkövesdet idegenben és ikszelt otthon a Fradival, míg a kupában 2-0-ra diadalmaskodott a MOL Fehérvár FC felett.

A Loki tehát az előző bajnokiján Varga Kevin bombagóljával rendkívül fontos sikert aratott a Kisvárda felett. Ezzel a győzelemmel a Loki öt pontra került szombati ellenfelétől, tehát egy újabb hazai diadallal tovább növelhetné előnyét a tabellán.

A szombaton 17 órakor kezdődő meccsre elővételben olcsóbban kaphatók a jegyek online és a DVSC Ajándékboltban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában