Labdarúgás

2020.03.20. 16:45

Fontos jegyinformáció Loki-drukkereknek

Tudnivaló azoknak, akik megvásárolták belépőiket a zalaiak elleni bajnokira.

Fotó: Kovács Péter

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a DVSC-Zalaegerszeg NB I.-es bajnoki mérkőzést március 14-én délután zárt kapuk mögött rendezték meg a Nagyerdei Stadionban. A cívisvárosi klub honlapja felhívásban tájékoztatja azokat a szurkolókat, akik a zalaiak elleni találkozóra megvették jegyeiket, hogy belépőik a soron következő nyilvános hazai meccsünkre is érvényesek lesznek.

Igény szerint a jegyek visszaváltására is lesz lehetőség. Azoknak, akik emellett döntenek, mindössze annyi a tennivalójuk, hogy írnak egy e-mailt a [email protected] címre a vásárlás részleteiről (mely szektorba és sorba szól a jegy, valamint online vagy személyesen történt a vásárlás), ezt követően visszakapják a belépők árát.

A járvány miatt a Nagyerdei Stadionban található DVSC Ajándékbolt határozatlan ideig zárva tart, így ez idő alatt a webshopos rendelések feldolgozása és kézbesítése is szünetel.

A bérletes Loki-szurkolókat a klub a későbbiekben tájékoztatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában