Futsaldöntő

2019.06.06. 07:58

MVFC: a harmadik meccs biztos, hogy nem dönt semmiről

Csütörtökön ismét Berettyóújfaluban csap össze a Mezei-Vill és a Haladás.

Fotó: Napló-archív

A harmadik mérkőzéssel folytatódik a párharc az MVFC-Berettyóújfalu és a Hali között, a felek csütörtökön 20.15-től a Pálfi István Rendezvénycsarnokban feszülnek egymásnak. A csata az egyik fél harmadik győzelméig tart, az állás eddig egy-egy.

Az első derbit a Mezei-Vill nyerte hazai pályán 2–1-re. A „visszavágón”, hétfőn este Szombathelyen Sziffer András alakulata járt sikerrel, 3–1. Így a harmadik találkozó döntést ugyan még nem hoz a bajnoki címért folytatott harcban, de aki diadalmaskodik, az lépéselőnybe kerülhet.

– Sokkal szorosabb meccset játszottunk, mint az elsőn. A Haladás védekezése nagyon jó volt, nem igazán engedtek bennünket a kapu közelébe, átlövésekkel kellett próbálkoznunk, és Alasztics jelentette a különbséget. Támadásban több mozgás és jobb helyzetkihasználás kellett volna. Csak gratulálni tudok az ellenfélnek, hiszen most jobban játszották ki a kártyáikat. Ahogy korábban is mondtam, a sorozat kezdetétől, hogy hosszú menet lesz ez, hiszen két jó csapat játszik, s kicsi a különbség. Remélem, hogy csütörtökön győzni tudunk és otthon begyűjtjük az egy pontot – olvasható Sergio Mullor Cabrera, az MVFC edzőjének nyilatkozata a klub Facebook-oldalán.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában