Közösség

2024.02.12. 16:20

Városbált tartottak Létavértesen

Turóczi Barnabás

Jó volt a hangulat a létavértesi bálon

Forrás: Kővári Krisztián-archív

Február 10-én, immár kilencedik alkalommal rendezték meg a város bálját a létavértesi sportcsarnokban, 200 vendég részvételével. Az első városbált még 2007-ben rendezték meg. Az idei eseményen Tasó László országgyűlési képviselő és Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés elnöke is köszöntötte a résztvevőket.

– Évente egyszer meg kell állni a fehér asztal mellett azokkal, akik tesznek ezért a közösségért. Ilyenkor nincs semmi más feladat, mint az egymással való törődés és szeretet – fogalmazott köszöntőjében Menyhárt Károly polgármester. A bált a debreceni Valcer Táncstúdió táncosai nyitották meg standard és latin táncokkal. A vacsora után a táncmulatsághoz a Csá-Beat együttes szolgáltatta a zenét. Az est folyamán Losonczki Andrea és Grega Csaba operettműsora színesítette a rendezvényt. A kísérő programok sorában az érdeklődők kipróbálhatták szerencséjüket egy kaszinó játékasztalainál, illetve tombolán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában