Emlékest

2023.11.03. 14:27

Így búcsúzik Matthew Perry-től a debreceni Apolló Mozi

Mindenki Chandlere előtt a Jóbarátok epizódválogatásával tiszteleg a filmszínház.

Szakál Adrienn

Hat epizódot válogattak össze a sorozatból

Forrás: WARNER / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Mint arról portálunk is hírt adott, néhány nappal ezelőtt, 54 éves korában elhunyt a népszerű színész, Matthew Perry. A Jóbarátok sztárjának emlékére a debreceni Apolló Mozi különleges vetítéssel búcsúzik. Hogy miért rázhatta meg ennyire a világot a színész halála, és mivel készül emlékére a filmszínház? A Haon Fejér Tamás moziigazgatót kérdezte, aki régi rajongója volt a sorozatnak, így magának a komikusnak is. 

Valami megszakadt Matthew Perry halálával. Minden ismerősömet és barátomat megrázta a hír, igaz, azt is tudtuk, hogy nehezebb élete volt az átlagosnál

– idézte fel. Fejér Tamás szerint nem is elsősorban a színészóriást kell keresnünk Matthew Perryben, hanem a szerethető komikust, aki egy az egyben azonosult legismertebb karakterével Chandler Binggel. 

Utolsó búcsúként a Jóbarátok vetítésével készülnek, egy több mint 130 perces, 6 epizódnyi válogatást állítottak össze a sorozat azon részeiből, melyek kiemelten foglalkoznak Chandler karakterével.

Érdekességek az életéről

A vetítés után csatlakoznak a közönséghez a szervezők, a Sunnyverzum csatorna két tagja, Csorba István 'Sunny' és Némethy-Szilágyi Norbert, akik maguk is hatalmas rajongók.

Aki szeretne még egyszer nevetni Chandler Bingen, és utána meghallgatni az őt alakító színész életével kapcsolatos érdekességeket, megteheti november 9-én, csütörtökön 18 órától az Apolló Moziban. A program részleteiről a Matthew Perry-emlékest közösségi oldalán lehet tájékozódni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában