Márton-nap

2023.11.11. 14:10

Új bor mellett libalakomáznak és buliznak óriásit Hajdúszoboszlón – fotókkal, videóval

Finom falatokkal és szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket a fürdőváros.

Haon.hu

Forrás: Tóth Imre

Ezen a hétvégén, pénteken és szombaton Márton-napi vigadalomra várja az érdeklődőket Hajdúszoboszló. A kétnapos fesztivál középpontjában természetesen a libalakoma és az új bor áll, melyeket izgalmasan egészítenek ki a sztárvendégek koncertjei és a szórakoztató kísérőprogramok.

A rendezvény „nulladik nappal” indult, csütörtökön a nagy sikerű Ludas Matyi című film vetítésével hangolódhattk az érdeklődők a Márton-napi vigadalomra.

Szombaton a Ki mit süt? elnevezésű sütiversenyen Hajdúszoboszló legfinomabb lúdlábsüteményét és libatepertős pogácsáját választja meg a zsűri, majd erősevő versenyt is tartanak. Badár Sándor standupműsora mellett Kollányi Zsuzsi akusztikus koncertjét is hallhatja a közönség, de ott lesz a Mystery Gang is.

A minőségi étel- és italkínálatot neves hazai borászatok és elismert helyi, valamint környékbeli éttermek biztosítják. Emellett kézműves vásár, kézműves kuckó, szépségbusz és számtalan szórakoztató program várja az érdeklődőket. A koncerteket fedett óriássátorban tartják, így a szeszélyes őszi időjárás sem akadályozhatja meg a felhőtlen szórakozást – tudatta a szervező, a hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában