Előadás

2023.10.09. 15:07

Hátrányos helyzetű hajdú-bihari gyerekeknek szerveznek majd osztálytermi színházi előadást a Csokonai Ifjúsági Program keretében

Haon.hu

Hátrányos helyzetű gyerekekhez szeretne eljutni osztálytermi színházi előadásaival a HátTér program keretében a debreceni teátrum Csokonai Ifjúsági Programja - számolt be róla közleményében a Csokonai Színház. Mint írják, a CSIP eddig is elkötelezett volt az iránt, hogy a fiataloknak szánt részvételi programjaival a legtávolabbi, legeldugottabb településekre is ellátogasson és közös gondolkodást kezdeményezzen.

Kiemelték, szeretnék ezt a lehetőséget kiszélesíteni, ezért a 2023/24-es évadban meghirdetik a HátTér programjukat, melynek keretein belül tíz Hajdú-Bihar megyei általános- és középiskolai osztályba térítésmentesen juttatják el az előadásaikat.

A szervezők a programra olyan általános- és középiskolai osztályok jelentkezését várják, ahol magas a hátrányos helyzetű tanulók aránya, ahol anyagi-vagy földrajzi nehézségekbe ütközik az osztálytermi színházi nevelési előadások megszervezése.

Jelentkezni az iskolát és az osztályt bemutató e-mailben lehet az alábbi elérhetőségeken.

A kéréseket jelentkezési sorrendben tudják teljesíteni.

Varga Nikolett

Csokonai Színház

Csokonai Ifjúsági Program

[email protected]

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában