Még mindig aktívan

2023.09.27. 13:19

Óriási Ki mit tud?-ot szerveznek az időseknek Debrecenben

Haon.hu

Ki mit tud?-ot és kiállítást is szervez a debreceni Városi Szociális Szolgálat az idősek hónapjához és az október 1-i idősek napjához kapcsolódóan október 2-án, hétfőn 9 órától a VOKE Egyetértés Művelődési Központjában. A programon az ellátottak előadásait és az általuk készített munkákat lehet majd megtekinteni, számolt be közleményben a szolgálat.

A rendezvényen fellépők és kiállítók száma összesen 131 fő, ezenkívül a közönség soraiba kb. 400-450 főt várnak. A vetélkedőre 34 műsorszámmal készülnek az ellátottak egyénileg és csoportosan, különböző kategóriákban. A kiállítási tárgyak készítésében 62 ellátott vett részt, a Ki mit tud?-on 93 fő fog szerepelni.

A programot Papp László polgármester nyitja meg,  a vendégeket Nagy Lajosné, a  szociális szolgálat intézményvezetője köszönti. A kiállítást Kardos Ilona, a művelődési központ tagintézmény-vezetője értékeli.

A kiállított tárgyakat október 2-6. között lehet megtekinteni a helyszínen, valamint október 10-20. között a Thomas Mann utcai Idősek Klubjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában