Pénteken és jövő kedden

2023.02.13. 07:34

Wass Albert tiszteletére rendeznek emlékműsorokat Debrecenben

Gróf Wass Albert halálának 25. évfordulója alkalmából két programot is szervez Debrecenben a Gróf Wass Albert Társaság, tudatták portálunkkal.

Február 17., péntek, 10.00, Szent József-gimnázium, Debrecen

Mégis vagyunk és leszünk címmel a Szent József-gimnáziumban tekinthet meg a nagyérdemű színvonalas irodalmi, zenés összeállítást. A rendezvényre február 16-án 12 óráig lehet előzetesen regisztrálni a társaság e-mail címén: [email protected]. A levélnek a nevet kell tartalmaznia, valamint azt, hogy hány fővel szeretne érkezni.

Február 21., kedd, 18 óra, Szent Anna-székesegyház, Debrecen

A „Márványba vésve áll egy nagy titok…” című emlékesten Maczkó Mária eMeRTon- és Magyar Örökség-díjas énekművész énekeivel töltekezhetünk. Az emlékest a debreceni Szent Anna-székesegyház és Főplébánián február 21-én, kedden, a 18 órakor kezdődő esti mise után lesz.

Az estet Wass Albert erdélyi magyar író, költő, dr. Vincze Piroska belgyógyász főorvos, a Gróf Wass Albert Társaság tiszteletbeli elnöke, és Sárközi Balázs római katolikus plébános emlékére ajánlják fel.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában