párkeresés

2021.10.04. 13:41

A Kertekalatt új klipjének szereplője több szálon kötődik Debrecenhez

A hamarosan megjelenő videó a készülő nagylemez Akkor még nem tudtam című szerzeményéhez tartozik.

Fotó: Kertekalatt / Facebook

Egy ideje már csepegteti az új albummal és készülő videóklippel kapcsolatos információkat a debreceni Kertekalatt zenekar, nemrég pedig a felvételek egyik szereplőjéről is lerántották a leplet. Ő nem más, mint a színész-zenész Tar Dániel, egy ifjú hajdúsámsoni tehetség, akinek nevével már korábban is találkozhattak a Hajdú Online olvasói.

Fotó: Kertekalatt / Facebook

A zenekar elmondása szerint azért esett Danira a választás, mert több szálon is kötődik Debrecen városához, így az ő neve elsőként jutott eszükbe, amikor a szereplők kiválasztásán gondolkoztak. És úgy tűnik, nagyon is jól passzolt hozzá az alakítás.

„Meghallgatom a dalt, és tényleg jó kedvem lesz, közben izgalmas, mert annak ellenére, hogy kis könnyed dallama van, megvan a mélysége szövegben, amivel szerintem nagyon sok fiatal tud azonosulni, mennyire nehéz ez a párkeresés dolog, mire odáig jutsz, hogy na igen, ő az. Ezzel mostanság nagyon tudok azonosulni. Meglepő volt, hogy az első pillanattól egy hullámhosszon voltunk az egész stábbal, ízlésben, ötletelésben, szóval minden téren. Én nagyon jól éreztem magam, iszonyat hamar elrepült az a 6 óra, amíg készült ez a klip. Nem tudok többet mondani, mert csak ismételném magam. Mindenkinek jó szórakozást hozzá, hallgassátok, szeressétek” – mondta Dani az új klipről, amely napokon belül megjelenik a Kertekalatt YouTube-csatornáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában