szabadtéri színház

2020.08.17. 21:06

A Herkulest adták elő Tégláson

A településre egy ismert szegedi társulat vitte el szórakoztató produkcióját.

Fotó: Németi Katalin

Gyermekek és gyermeklelkű felnőttek egyaránt remekül szórakoztak a Multifunkciós Közösségi Ház udvarán vasárnap délelőtt megrendezett szabadtéri előadáson. A Naplót Németi Katalin intézményvezető arról tájékoztatta, hogy a település lakói számára a szervező intézmény olyan programsorozatot igyekezett összeállítani, mely minden generáció számára jó szórakozást kínál augusztusban. – A következő napokban még szabadtéri színházzal, valamint retró ülőkoncerttel várja a kikapcsolódni vágyókat – fogalmazott Németi Katalin, hangsúlyozva, hogy a közönségtől továbbra is kérik a biztonsági intézkedések betartását.

Papes Béla, Zombori Béla és Szűcs Janka, a szegedi Grimm-Busz Színház társulatának három tagja mutatta be a Herkules című előadást vasárnap. A művészi csoport honlapján olvasható ajánló már önmagában garantálja az önfeledt nevetést. – Az ifjú Herkules már érzi magában az erőt, de még nincs tisztában az élet nagy dolgaival. Szerencsére találkozik a hősök tanítómesterével, Nyakatisztakosz Krumplipűrosszal, aki megtanítja őt, hogy a szív és az ész többet ér az erőnél. A kalandok során legyőzik a gonosz varázslónőt, Pipiész Rosszakaroszt és a félelmetes Minotauruszt – vázolja a produkciót a rövid leírás.

A Herkules után a téglásiak legközelebb augusztus 20-án élő zenés ülőkoncerten hallhatnak retró slágereket a főtéren.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában