videóval

2020.04.20. 15:15

Debreceni diákokkal indult új chatcomedy-sorozat

Testet-lelket gyógyító nevetést próbál csempészni a bezárt otthonokba a most induló „MARAkoDJ OTTHON” című chatcomedy videósorozat – írja a 40plusz.hu.

Fotó: YouTube/JÓhARCOK

A sorozatot, amely egy chatfelületen összehozott szituációs komédia, a JÓhARCOK csapata készítette. A munkálatok során minden csapattag „home office”-ban dolgozott – mutat rá a portál cikke. A többek között Magyar Attila színészt és debreceni diákszínjátszókat is soraiban tudó kollektíva eredetileg más tervekre jött létre, de az élet átírta a forgatókönyvet: így született meg a MARAkoDJ OTTHON című chatcomedy-sorozat. Az első rész, melybe Bede-Fazekas Anna és Nagy Balázs is beugrott szerepelni, itt nézhető meg:

A MARAkoDJ OTTHON egy chatszobában játszódik, amelyet Zoli, a fizikatanár indít, mint unalomterápiát. A chatszobában az örökösen egymással csipkelődő tinik adják az ütemet, és a magányt nehezen viselő felnőttek próbálják tartani a tempót. Generációk találkoznak, viccelődnek és marakodnak, hogy ezzel törjenek utat az unalomból a megszokott életünkbe. A chatszobából üzenik: Nevetve kibírjuk!

A JÓhARCOK április 17-étől heti egyszeri adagban adagolja a MARAkoDJ OTTHON chatcomedy YouTube- komédiasorozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában