advent

2019.12.13. 09:55

Színes programok gazdagították Polgár napjait

Az adventi időszak Polgáron is számos meglepetést tartogatott az elmúlt napok során.

Fotó: Csőke Vivien

Mikulás és a krampuszai

Mikulás ünnepséget tartottak a polgári gyerekeknek a helyi művelődési központban. A rendezvény sztárvendége a Helikoffer együttes volt. A rendezvényben közreműködött a Polgári Mazsorett és Táncegyüttes ünnepi produkcióval. A műsort követően megérkezett a Mikulás, krampuszai társaságában, aki a gyerekeknek kis ajándékkal kedveskedett.

Polgáron is megtelt a szív kupakokkal

A városban is felavatták a kupakgyűjtő szívet, melyet a város főterén, az Ady Endre Művelődési Központ elé helyeztek ki. Nagy sikert tudhat maga mögött a kezdeményezés, mivel egy este alatt megtöltötték a szívet műanyag kupakokkal.

Adventi ünnepségek sorozata

Az adventi rendezvények sorozatában az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár Színháztermében Détár Enikő karácsonyi műsorát tekinthették meg az érdeklődők a minap. A műsort követően a Főtéren folytatódott a program, köszöntőt mondott Papp Mária, a Polgáriak a Városért Egyesület tagja, majd meggyújtották a második adventi gyertyát.

CSV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában