zene

2019.12.27. 20:37

Szabó Balázs Bandája: küszöbön az új lemez

Új albummal örvendeztetik meg a közönséget.

Fotó: Matey István

„Minden bánatával és örömével, magasságával és mélységével, csöndjeivel és égig érő hangjaival volt teljes ez a tíz év a zenekar életében, ha újrakezdhetném, sem csinálnám másképp, igaz, álmodni sem mertem, hogy egyáltalán idáig eljuthat a Szabó Balázs Bandája abból a pici kis toronyszobából, ahonnan elindult minden” – osztotta meg Facebook-oldalán a megyénkbeli származású Szabó Balázs.

Mint írta, végtelen hálát és boldogságot érez mindazért a szeretetért, amit a közönségtől kapott a zenekar. „A jubileumi év végéhez közeledve szerettünk volna egy ajándékot hagyni a küszöbötökön, reméljük, ajtót nyittok neki, és nem fújja el a szél: december 29-én jelenik meg az X című albumunk, amit a Modern Art Orchestra közreműködésével vettünk fel. Tizenöt olyan dal kapott helyet rajta, amelyek szintén fontosak és meghatározóak voltak, illetve máig azok a történetünkben, s most hogy egy jazz big band kíséretében szólalhatnak meg, még többet jelentenek a számunkra” – fogalmazott.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában