Micsoda szeptember!

2019.09.12. 08:13

Tartalmas hónap elé néz Szabó Balázs és bandája

Fotó: Matey István

Mint ahogyan azt a rajongók már megszokhatták, Szabó Balázs és bandája minden hónap tizedékére tartogat valamilyen meglepetést. Nem maradt el természetesen a szeptemberi sem, a zenekar Facebook-posztjához mellékelt képen Szabó Balázs egy stúdióban látható, nem véletlenül.

„Ez bizony az, aminek látszik: a stúdió, ahol az Élet elvitelre és a Rajtad felejtett szavaim című albumainkat rögzítettük és nem véletlen rendetlenkedünk itt ismét. A jubileumi évet nemcsak koncertekkel ünnepeljük, de egy megjelenéssel is készülünk! Ahogy jön-megy a nap az égen, úgy egyre többet pletykálunk majd róla, megígérjük!” – írta a zenekar.

A csodálatos Pilinszky

A tetétleni származású Szabó Balázs – ahogyan fogalmazott – rendhagyó módon nyitott ajtót a szeptembernek. Nemrégiben Vecsei H. Miklós színésszel rendeztek eseményt Gödöllőn és Zsámbékon, melyeken Pilinszky János „szív­árnyékában bújtak meg egy kis időre”, hogy szolidaritást vállaljanak az évet kezdő iskolásokkal, melyet az ország több pontján is megismételnek majd. „A zárdakert minden zuga, az esőcseppek vándorlása a kabátgombokon, Pilinszky fákra ragadt sorai, az őrző tekintetetek, ami egyszerre volt trapéz és korlát – az összes rezdülése emlékezetes marad” – írta az énekes a különleges zsámbéki délelőttről.

Még nincs vége

A meglepetéseknek és a lélekemelő programoknak azonban mindezzel még koránt sincs vége, Szabó Balázs ugyanis Grecsó Krisztián József Attila-díjas költővel, íróval „farag épp egy jó nagy lócát, hogy aztán mindenki odaférjen.”

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában