új klip a szoboszlói zenekartól

2019.08.24. 17:05

Minden hónapban jön valami újdonság a Kovács Tamás Bandtől

Üzenetük, hogy sok emberhez eljusson az igényes élő zene varázsa.

Fotó: archív

Kovács Tamás zenészcsaládban nőtt fel, édesapja, Kovács Zoltán gitáros-énekes hatására ma a zene a hivatása. – Még dobosként kezdtem pályafutásomat, és már az első koncert után tudtam, hogy én egész életemben ezzel akarok foglalkozni – idézte fel Tamás. 2013-ban a „Debrecen Hangja” tehetségkutató megnyerése után merült fel benne a gondolat, hogy saját zenekart alapít. – Élő zene pártoló emberként nem elégített ki, hogy CD-alapokra énekeljek. Ekkortájt kezdtem gitározni, volt pár dalötletem is, így logikus lépésnek tűnt, hogy zenekart alapítsak, így indult a Kovács Tamás Band – mondta az énekes-frontember.

Nincsenek kikötések

Az ötéves szoboszlói zenekar a napokban töltötte fel legújabb angol nyelvű szerzeményét a legnagyobb videómegosztó portálra, viszont korábban magyarul jelentek meg dalok az együttestől. – Egy dal írásánál az instrumentális részre kipróbálunk pár sort magyarul, illetve angolul, és eldöntjük, hogy melyik passzol jobban a hangulatához, így történt ez a legújabb, Lose My Mind című dal esetében is – tudtuk meg Tamástól.

Hozzátette, vannak kivételek, például a Mindig gondolj rám című szerzemény esetében a próba után érezték, hogy az magyarul jobban szól.

– Szeretnénk a közeljövőben ismét felvenni egy dalt! Körülbelül egy lemeznyi félkész anyagunk van, a koncepciónk pedig az, hogy pár havonta tudjunk mutatni valami újat a rajongóinknak, illetve az őszi klubszezonunkat is most állítjuk össze. Távolabbi tervek gyanánt a zenekar országosan ismertté válása a fő célkitűzésünk – hangsúlyozta Tamás, aki jelenleg a Kovács Tamás Band mellett a P. Box, Smith Rock Family, valamint az Acoustic Gallery zenekarban is játszik.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában