Jó hír szülőknek és gyerekeknek

2024.06.11. 10:30

Sokan örülnek majd a debreceni repülőtér új, ingyenes szolgáltatásának – fotók, videó

Új, családbarát szolgáltatás várja a Debrecenből utazókat. A debreceni repülőtér gyermekjátszót alakított ki, mellyel még komfortosabbá, nyugodtabbá teszik a családok nyaralását.

Bekecs Sándor

A gyermekek számára már az utazás előtti pillanatok is élménnyé válhatnak

Forrás: Czinege Melinda

Családbarát szolgáltatással bővített a debreceni repülőtér, amely a Schaeffler Debrecen Kft.-vel együttműködve alakított ki interaktív gyerekjátszót. Az új, ingyenes családbarát szolgáltatás még komfortosabbá teszi a családok utazását.

debreceni repülőtér, Debrecen, Schaeffler, családbarát, Debreceni nemzetközi Repülőtér
A debreceni repülőtér és a Schaeffler közös projektjét a cégek ügyvezetői mutatták be június 11-én
Forrás: Czinege Melinda

– Az elmúlt években célul tűztük ki azt, hogy még komfortosabbá, gördülékenyebbé tegyük az utaskezelési folyamatainkat. Ennek keretében adtuk át tavaly az új utasbiztonságellenőrző-berendezéseinket – mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője. Elmondta, ezen projekt folytatása a terminálátalakítás, mellyel tovább csökken majd a várakozási idő.

Gyermekjátszó is fogadja a debreceni repülőtér legkisebb utasait

– Mindezek mellett célunk, hogy hangsúlyozzuk elköteleződésünk a családok, gyermekek kényelme, biztonsága iránt. Most egy régi vágyunk vált valóra azzal, hogy egy gyermekjátszót alakítottunk ki a Schaefflerrel közösen – mondta a Debreceni Nemzetközi Repülőtér igazgatója. Hozzátette, a debreceni vállalatban olyan partnerre találtak, amely hozzájuk hasonló értékeket képvisel, fontos szempontként kezeli a családokat, gyerekeket. – Ezen alapelveknek megfelelően alakítottuk ki a gyermekjátszót, amely készségfejlesztő játékokkal is várja a legkisebbeket – emelte ki.  

debreceni repülőtér, Debrecen, Schaeffler, családbarát, Debreceni nemzetközi Repülőtér
Fejlesztőjátékokkal is vár a debreceni repülőtér családbarát újítása
Forrás: Czinege Melinda

Szabó Péter, a Schaeffler ügyvezetője elmondta, családi tulajdonban lévő vállalkozásként nem volt kérdés, hogy a projekt mellé állnak. – Mi is rengeteget utazunk innen, jó, hogy most már van olyan terület, ahol játszhatnak a gyerekek. Így a szülők is nyugodtabban tudnak készülődni a beszállásra – mutatott rá. Hozzátette, a jövőben az épület második emeletén is terveznek hasonló játszóházat kialakítani. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában