Programajánló

2024.05.23. 13:40

Ezekkel az ingyenes gyereknapi rendezvényekkel vár városszerte a DEMKI

Bemutatók, zenés műsorok, ugrálóvár és számos más élmény is várja az érdeklődőket.

Haon.hu

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden résztvevő jól érezze magát

Forrás: DEMKI

Idén is megrendezi a DEMKI a nemzetközi gyermeknaphoz kapcsolódó ingyenes rendezvényeit, amelyek Debrecen különböző városrészeiben várják az érdeklődő családokat a hétvégén – tudatta portálunkkal a DEMKI.

Gyermeknap az Ifiházban!
Az elmaradhatatlan arcfestés, ugrálóvár és kézműves foglalkozások mellett többek között a Lesz Dance tánciskola, Réti Tibi bácsi gyerekkoncertje és a Napraforgó Meseszínház előadása várja az érdeklődőket.
Helyszín: DEMKI Ifjúsági Ház udvara, Simonffy u. 21.
Időpont: május 25. 15.00-18.00

Csapókert – Liget tér
Időpont: május 26. 14.30-18.00
Az arcfestéstől a csillámtetkóig, a néptánctól a balett előadásig, a népi játszótértől az ugrálóvárakig számtalan programmal érkezik ezúttal is a rendezvény a DEMKI Csapókerti Közösségi Ház szervezésében. Az esemény további részleteiről itt olvashat.

Ugrálóvár is várja majd a gyerekeket
Ugrálóvár is várja majd a gyerekeket
Forrás: DEMKI

Újkerti Közösségi Ház előtti tér
Időpont: 2024. május 26. 15.00-18.00
Többek között díjnyertes bábelőadással, ovisok műsoraival, néptánc bemutatóval, gyerekkoncerttel, a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesülettel, és persze ugrálóvárral, arcfestéssel vár minden érdeklődőt a rendezvény. Az újkerti gyermeknap részleteiről az esemény Facebook-oldalán is olvashat.

Kismacsi Közösségi Ház
Időpont: május 25. 10.00-13.00
Zsákbamacska, óriásbuborék, ugrálóvár, Auramérés, és kézműves foglalkozás is várja a zenés műsor mellett a résztvevőket, és akár saját készítésű ételeiket is elkészíthetik a résztvevők a kemencében.
 

Számos különleges táncelőadással is készülnek
Az eseményre számos különleges táncelőadással is készülnek
Forrás: DEMKI

Nagymacsi Közösségi Ház
Időpont: május 26. 11.00-14.00
Az Aqua Manó party zenés interaktív showműsorával, a Piruett Tánc Stúdióval, Réti Tibi bácsival, és a Last Minute Duó zenés műsorával várnak minden nagymacsi családot a rendezvényre. Természetesen itt sem maradhat el az ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, és kézműves foglalkozás. Mint írják, a DEMKI minden évben nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyerekek számára felejthetetlen élményeket szerezzenek, és a szülők is jól érezzék magukat. Bíznak benne, hogy az idei év sem lesz kivétel, és sokan csatlakoznak majd hozzájuk a gyermeknap alkalmából szervezett ingyenes programokon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában