<3

2024.04.16. 10:18

Kétezer lájk és szívecske érkezett erre a DKV-s sztorira, nem véletlenül

Mindent megtett a sofőr az idős utasért, amit csak tudott.

Haon.hu

„A jó emberek köztünk élnek” – írták arra, amit a sofőr tett

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Lényegében napi szinten téma a DKV a nagy debreceni Facebook-csoportokban, a posztok jelentős része pedig szerencsére azért túlmutat a miért nem jön a busz/miért ment el a busz örök dilemmán. Ilyenre lesz példa a mostani rövid, de annál kedvesebb történet is, amely még szombat este került fel az egyik, százezernél is több tagú nyilvános csoportba.

„Respect DKV” – ezzel a felütéssel indul a bejegyzés, amiben valószínűleg az egyik utas számolt be az aranyos jelenetekről. Reggel 8.00-kor a Doberdó utcáról induló 15-ös buszra a sorok szerint elkeseredett, bőröndös idős néni szállt fel, aki az előző józsai buszon felejtette a kézitáskáját. A buszvezető erre a kollégájával együtt lenyomozta a járatot, és kiderült, hogy a táskát a Segner téri központba vitték. Mint a posztoló írja, a sofőr ezután megállt csak a néninek a Malom hotelnél, hogy ne kelljen annyit gyalogolnia.

A jó emberek köztünk élnek

– zárult a bejegyzést, amelyre kedd délelőttig nagyjából kétezer reakció érkezett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában