Probramajánló

2024.02.07. 15:17

Tizedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a Nagytemplomban

Különböző programokkal várja az érdeklődőket a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség.

Haon.hu

A református országos nyitóistentisztelet vasárnap 10 órakor kezdődik a Nagytemplomban

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Előadással, beszélgetéssel és közösségi programokkal hívja fel a figyelmet a házasság és a család értékeire a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség. Az egyházközség közlésében tudatta, hazánkban 2024-ben tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.

Mint a közleményben olvasható, a református országos nyitóistentisztelet vasárnap 10 órakor kezdődik a Nagytemplomban. Igét hirdet Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke. Az istentisztelet élőben követhető a gyülekezet Facebook-oldalán és a www.nagytemplom.hu oldalon.

A nagytemplomi gyülekezetben számos programmal várják az érdeklődőket, többek között a Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóba érkezik Piczkó Katalin pszichiáter, párkapcsolati szakértő, tréner, coach, a Szeretetkert programjának kialakítója február 16-án pénteken 17 órától. Szintén a Karakterben lesz hallható „Állandó megújulás a házasságban, családban” címmel egy beszélgetés Dr. Fekete Károly püspökkel és feleségével, Kavisánszki Györgyivel február 15-én 17 órától. A gyülekezet közösségi oldalán február 11-étől 18-áig további beszélgetéseket, könyvajánlót nézhetnek és olvashatnak az érdeklődők, a részletes program a ITT oldalon olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában