Reagált az igazgató

2024.02.24. 10:55

Gúnyos kritikák miatt le kellett állítani a Rocksuli YouTube-csatornáját

Balogh Miklós Péter igazgató az iskola Facebook-oldalán azt írta, nem tudnak azonosulni azzal, ha háttérismeret nélkül bántják a tanárokat és a diákokat.

Haon.hu

A Rocksuli Debrecen 2023 júniusi félévzáró koncertje

Forrás: Napló-archív

Ma reggelre arra keltünk, hogy az éjszaka folyamán pár felvételből a félévi koncerten éles kritikával gúnyt űztek a diákokból és tanárokból álló Rocksuli közösségen. Ezért a YouTube csatornánkat leállítottuk

– így kezdődik az a bejegyzés, amelyet Balogh Miklós Péter, a Rocksuli Debrecen igazgatója posztolt az iskola Facebook-oldalára még péntek délelőtt. 

Balogh azt írta, büszkén vállalják, hogy a Rocksuli 35 éve könnyűzenei közösségek támogatásán dolgozik, valamint azt, hogy tanáraik, önkénteseik, diákjaik és a velük együttműködők „felejthetetlen élmények millióit adták egymásnak”.

Balogh Miklós Péter, a Rocksuli igazgatója
Balogh Miklós Péter, a Rocksuli igazgatója
Forrás: Napló-archív

„Igen, hibázunk. Igen, vannak nem tökéletes részeink. Mi tanulunk. Mindannyian. Egymástól. Zenélni és emberi dolgokat. Elfogadjuk és szeretjük egymás hibáit, és azon vagyunk, hogy a szeretet és odafigyelés eszközével ezen javítsunk” – húzta alá az igazgató, hozzátéve: 

nem tudnak azonosulni azzal, ha fiatalokat és időseket, tanárokat és diákokat bűnbaknak állítanak ki, és bármiféle háttérismeret nélkül hibáztatják, nevetségesség tárgyává teszik őket.

Bárminemű felelősség az intézményben egy személyben engem az iskola igazgatóját terhel, ha valaki számon akar kérni csak és kizárólag velem és nekem teheti meg – hívta fel a figyelmet a poszt végén Balogh Miklós Péter.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában