Felszólalt

2024.02.17. 11:50

Buzás Lajos szerint népszerűséget remélnek azok, akik csak most állnak ki a gyerekek mellett

Haon.hu

Forrás: Facebook / Buzás Lajos

Buzás Lajos, a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének vezetője, aki maga is állami gondozott volt, a budapesti péntek délutáni tüntetés után - amelyet a köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter lemondásához, közéletből való távozásához vezető kegyelmi-ügy miatt szerveztek -, a közösségi oldalán fejtette ki véleményét az eseményekre reagálva.

Mint azt a bejegyzésében írta, a napokban sok ismeretlen hívás futott be hozzá azzal kapcsolatban, hogy mondjon valamit, álljon ki az állami gondozott gyermekek mellett. Kiemelte, a barátaival és a támogatóival közösen már ezt teszik több mint 15 éve. 

Megjegyezte, a problémák nem most kezdődtek, mégis sokan csak most, hirtelen kezdtek el foglalkozni az üggyel, ezáltal remélve és hajhászva a népszerűséget például a választások előtt. Bejegyzése végén pedig feltette a legfontosabb kérdést, hogy ezek az emberek eddig mégis hol voltak?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában