Településfejlesztés

2024.01.21. 13:39

Mezőgazdasági utak kapnak szilárd burkolatot Hajdúnánáson

Bekecs Sándor

A Vidékfejlesztési Programban nyert támogatásból fejleszt több külterületi utat Hajdúnánás önkormányzata – derült ki a Közbeszerzési Értesítő január 16-i számából. A kijelölt utak külterületi feltáró utak, melyek a környező mezőgazdasági területek és telephelyek megközelítését biztosítják. 

A felhívásban részletezettek szerint Hajdúnánás önkormányzata tulajdonában lévő külterületi mezőgazdasági utakon összesen 1231,88 méter hosszban szilárd burkolatú (beton) útszakasz építenek ki. Az útszakaszok vízelvezetéséhez közvetlenül kapcsolódnak csatornaépítési munkák is összesen 804,6 méter hosszúságban. Az útszakaszok a 3501 (Polgár – Hajdúnánás) összekötő úthoz és 3508 (Görbeháza – Hajdúnánás) összekötő úthoz csatlakoznak.  
A fentek mellett pedig közel 1,5 kilométeren stabilizálnak további utakat, a vízelvezetéshez kapcsolódóan pedig 636,4 kilométer csatornát is építenek. Az ajánlatokat január 26-ig várják, a kivitelezésekre 4 hónapja lesz majd a nyertes ajánlattevőnek.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában