Sokféle program várta őket

2023.12.07. 07:30

Mikulás-ünnepséggel kedveskedtek a mentős dolgozók gyerekeinek Debrecenben

Dandé Melinda

Közel 100 gyerek találkozhatott a Mikulással

Forrás: Dandé Melinda

Több mint 100 gyereknek kedveskedett műsorral és ajándékkal a Mentődolgozók Kulturális és Szabadidős Egyesülete Mikulás-nap alkalmából Debrecenben, a DEMKI Ifjúsági Házban. Az egyesület a Hajdú-Bihar vármegyében dolgozó mentősök gyermekeinek szervezte meg idén is Mikulás-ünnepséget, ezzel is kifejezve egymás iránti tiszteletüket, szeretetüket. 

Ebben az évben is sok energiát fektettünk abba, hogy a közel 100 megjelent gyereknek és szüleiknek mosolyt csaljunk az arcára és maradandó élménnyel gazdagodjon a kis életük. Nagy öröm számunkra, hogy sokan támogatják, felkarolják rendezvényünket, melyért mindenkinek köszönettel és hálával tartozunk

– nyilatkozta portálunknak Elek József okleveles mentőtiszt, az egyesület elnöke.

Mikulás-ünnepséggel kedveskedtek a mentős dolgozók gyerekeinek
Forrás: Dandé Melinda

 Olyan programok várták a kicsiket és nagyokat, mint terápiáskutya-bemutató, fotóboxsarok, gyermekmisszió-bábelőadás és színházi műsor. A szervezők a süteménnyel, gyümölccsel, édességgel, üdítőitalokkal és ajándékokkal kedveskedtek a vendégeknek. 

Mikulás-ünnepséggel kedveskedtek a mentős dolgozók gyerekeinek
Forrás: Dandé Melinda

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában