Programsorozat

2023.12.10. 14:40

Koncertek, adventváró programok és természetvédelmi előadások is voltak a héten Hajdú-Biharban

Haon.hu

Forrás: hbmo.hu

Mikepércsre és Hajdúsámsonba települt, és kápráztatta el az iskolásokat az utazó planetárium, a hajdúnánási, a hajdúböszörményi, a derecskei és a nyírábrányi diákok pedig természetvédelmi előadásokon vehettek részt az elmúlt héten – tudatta közlésében az önkormányzat.

Adventváró gyerekprogramokat szerveztek Hajdúbagoson, Hosszúpályiban, Újlétán, Létavértesen és Pocsajban, melyek keretében gólyalábasokkal találkozhattak a gyerekek, de Aqua Manó Party is volt, mindemellett pedig karácsonyi kézműveskedésen és hajdú vitéz erőpróbán is részt lehetett venni.

Folytatódott „A korona útja” című előadással egybekötött, Bocskai István fejedelemről szóló filmvetítés is Komádiban, Hajdúbagoson, Álmosdon és Hajdúhadházon, valamint számos családi nap is volt az elmúlt héten, például Hajdúhadházon és Derecskén Bereczki Zoltán lépett fel, Létavértesen Nyári Károly és Alíz zenés műsorát láthatták az érdeklődők, Püspökladányban és Tégláson Nika-koncert volt, Biharnagybajomban Király Linda és Király Viktor szórakoztattta a közönséget, Bárándon pedig Dancs Annamari operett-műsorán lehetett részt venni.

Az ingyenes programok „Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata szervezésében, A hajdú hagyományok nyomában” projekt keretében valósultak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában