Olvasói megkeresés

2023.12.12. 11:23

Áramszünet Debrecenben! – ebben az utcában kell kimaradásra számítani karácsony előtt

Tervezett áramszünet lesz december 22-én, pénteken Debrecen Szepesi utcájának egy szakaszán.

Gubányi Patrik

A kábelcsere mellett gólyafészektartót cserélnek, valamint leszerelik a játszófészkeket a OPUS szakemberei

Forrás: Illusztráció / MW-archív

A minap olvasói megkeresés érkezett portálunkhoz azzal kapcsolatban, hogy Debrecenben, a Szepesi utca egy szakaszán áramszünet lesz december 22-én. A helyi lakos arra volt kíváncsi, hogy miért pont közvetlenül karácsony előttre kell áramkimaradást tervezni, valamint arra, hogy milyen munkálatok fognak folyni. Ennek kapcsán megkerestük az OPUS TITÁSZ Zrt. sajtóosztályát. 

Valóban tervezett áramszünettel kell számolniuk a Szepesi utca 16-31. szám alatti lakóknak, mivel az üzembiztonság érdekében középfeszültségű kábelcserét végeznek a kollégák a Jenő téri és a Vadász utcai transzformátorállomások között. Annak érdekében, hogy ügyfeleinket minél kevesebbszer kelljen áramkimaradással zavarnunk, a munkával egy időben további feladatokat is végeznek a szakemberek;  gólyafészektartót is cserélnek, valamint leszerelik a játszófészkeket 

– tájékoztatott a társaság.

Mivel iskola és óvoda is érintett ezen szakaszon, ezért annak érdekében, hogy az intézmények működést ne zavarjuk, a december 22-i nap volt a legideálisabb, hiszen ekkor már oktatási szünet lesz

 – mutatott rá az áramszolgáltató, majd hozzátették: törekednek arra, hogy minél előbb végezzenek a munkával, és így a lehető leggyorsabban biztosított legyen újra az áramellátás.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában