Helyi közélet

2023.12.03. 17:44

Kósa Lajos: mindenkit arra biztatunk, hogy töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet – videóval

A debreceni országgyűlési képviselő úgy véli, aki nem tölti ki a konzultációs kérdőívet, rábízta a döntést azokra, akik visszaküldték és kitöltötték.

Haon.hu

Kósa Lajos

Forrás: Napló-archív

Mindenkit arra biztatunk, hogy töltse ki a kérdőívet, mert ezzel tudja befolyásolni a legközvetlenebbül a kormány politikáját - mondta Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke a párt Facebook-oldalán vasárnap közzétett, a nemzeti konzultáció csurgói fórumáról beszámoló videóbejegyzésében.

Mint azt az MTI beszámolója szerint hangsúlyozta, a nemzeti konzultációt a Fidesz azért indította, hogy megtudja az emberek véleményét a legfontosabb kérdésekről, amelyek most érintenek bennünket: a szuverenitásról, a migrációról, a háborúról és a gyermekvédelmi törvényről.

Nekünk az a hitvallásunk, hogy a magyar érdekeket kell képviselni. Azt pedig a legkönnyebb úgy megtudni, hogyha megkérdezzük az embereket, hogy mit gondolnak erről, hogy látják ezeket a kérdéseket

- fogalmazott Kósa Lajos.

Aki nem tölti ki a konzultációs kérdőívet, arról egy biztosat tudunk mondani: rábízta a döntést azokra, akik visszaküldték és kitöltötték - szögezte le a Fidesz alelnöke.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában