Új kezdeményezés

2023.11.07. 20:24

Női kör alakul Debrecenben, rengeteg az érdeklődő

Megcsillan a debreceni nőerő, a Csapókerti Női Kör jövő héten tartja alakuló ülését.

Szakál Adrienn

Sandro Botticelli: Vénusz születése

Forrás: Wikipédia

Női közösségekre egyre nagyobb szükség van – ezt az utóbbi időben szinte minden önismerettel, életvezetéssel és mentális egészséggel kapcsolatos fórumon megerősítették a szakemberek. Jó hír, hogy Debrecen egyik, ha nem legaktívabb közösségi életét magáénak tudó Csapókertben a hölgyek jövő héten korszakalkotó találkozókon vehetnek részt. A Haonnak a kezdeményezés ötletgazdája és a városrész önkormányzati képviselője, Szilágyi Edina kedden elmondta, a csapókertiekkel folyamatosan kapcsolatban van, így időről időre felmerült az igény arra, hogy a városrész lányai-asszonyai egy egymást ösztönző közösségbe kovácsolódjanak.

Az eddigi visszajelzések alapján is egyértelmű, hogy hiánypótló kezdeményezésről van szó

– szögezte le. Szilágyi Edina a programra két Csapókertben élő coach-ot, Simon Erikát és Székiné Kalmár Ilonát kért fel, hogy többek között a női önbecsülés és az önszeretet témájában, az anyaság és a társas kapcsolatok kérdéskörében és sok más izgalmas témában hívja össze rendszeres találkozóra a városrészieket.

A Csapókerti Női Kör alakuló ülését november 15-én, szerdán 18 órától tartják a DEMKI Csapókerti Közösségi Házban, a részletekről a kezdeményezés közösségi oldalán lehet tájékozódni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában