Karbantartás

2023.10.25. 15:04

Lezárják a Homokkerti felüljáró egy részét – frissítve!

Haon.hu

A déli városrész felé közlekedő buszokat érinti a változás

Forrás: Facebook/DKV Zrt.

A Homokkerti felüljáró Petőfi téri felhajtóágán közvilágítási oszlopokat cserélnek Debrecenben, ezért 2023. október 27-én, pénteken 8 és 16 óra között a Petőfi téri felhajtóágat lezárják – olvasható a DKV Zrt. Facebook-oldalán.

A közlekedési vállalat közlése szerint a munkálatok ideje alatt, a Széna tér, az Ozmán és a Tégláskert utca, Pac, a Déli Ipari Park és az Airport Debrecen irányába közlekedő 18, 18Y, 44, 47, 47Y, 48, 49, 49A és az Airport 1-es autóbuszok  terelőútvonalon közlekednek. 

Frissítés: a cserét végző OPUS TITÁSZ Zrt. csütörtökön azt közölte, a lezárás során a Hajdúszoboszló - Debrecen Erzsébet utca – Debrecen Petőfi tér irányából a Mikepércs-Berettyóújfalu irányába haladó forgalom a Homokkerti felüljáróra a 47804. jelzésű felhajtóágon tud felhajtani. A biztonságos közlekedés fenttartása érdekében a táblázás mellett, a közútkezelő külön előírásának megfelelően, rendőrségi forgalomirányítás is biztosított lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában