Programajánló

2023.08.26. 08:03

Önfejlesztő minitréningeken vehetnek részt az érdeklődők Debrecenben

Haon.hu

Második alkalommal rendezik meg idén Debrecenben a Street Traininget a Nagyerdőn szeptemeber 9-én 10 órától. Az esemény egy olyan kezdeményezés, ahol önzetlen, a tudásukat megosztani hajlandó emberek adnak át olyan ismeretet, tapasztalatot, amit az érdeklődő résztvevők azonnal alkalmazni tudnak – nemcsak üzleti témákban, hanem a személyes hatékonyság és a társas kapcsolatok erősítse érdekében is, azért, hogy a világ egy sokkal jobb és élhetőbb hely legyen – tudatta Kertész Tamara közlésében.

A debreceni Street Training minitréningjei változatos témákat ölelnek fel: kommunikáció, célkitűzés, párkapcsolati dinamikák, önismeret, tudatosság.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyszínen a tréningblokkok mellett egyéb izgalmas kiegészítő programokkal várjuk majd az érdeklődőket és a gyermekek számára is tartogatunk lehetőséget a kikapcsolódásra.

További részletekről ITT olvashatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában