Campus Fesztivál

2023.07.22. 11:23

Teltház volt pénteken a Campus Fesztiválon – fotókkal

A zivataros időjárás ellenére is minden jegy elkelt a fesztivál pénteki napjára.

Haon.hu

Érdemes időben érkezni vagy online megvásárolni, hogy senki ne maradjon le a jubileumi fesztiválról

Forrás: Molnár Péter

Szerdán elkezdődött a 15. Campus Fesztivál. A debreceni Nagyerdőn Valmar, ByeAlex és a Slepp, valamint a Bagossy Borthers Company nyitotta a nagyszínpadot, csütörtökön pedig megérkeztek az első nemzetközi fellépők, a német sztár dj és producer, Robin Schulz és a dance-díva Minelli – tudatta közleményben Bakó Csaba.

A négy napos rendezvény pénteki napjára már annyi ember érkezett, hogy a szervezők kitették a megtelt táblát, ami a fesztivál történetében másodjára fordult elő.

Szombaton ismét egy világsztárral folytatódik a program, a nagyszínpadon láthatjuk a jazz és a soul stíluskeverékében utazó francia dívát, ZAZ-t, de Debrecenbe érkezik a Carson Coma, Beton.Hofi, Korda György és Balázs Klári, Manuel, a Tátrai Tibor nevéhez köthető Godfater és a '90-es évek elektronikus zenei elitjébe tartozó német DJ ATB is. A nagyszínpadot látványos show-val Majka zárja.

A Campus Fesztivál utolsó napjára még kaphatók jegyek, a szervezők azt javasolják, hogy érdemes időben érkezni vagy online megvásárolni, hogy senki ne maradjon le a jubileumi fesztiválról. Továbbá felhívják a figyelmet, hogy akinek még nincs belépője, ne vegyen nem hivatalos helyről, mert könnyen a jegyhamisítók áldozatává válhat.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában