Jubileumi ünnep

2023.07.03. 13:40

Huszonöt éves a Magatartástudományi Intézet

A Debreceni Egyetem Magatartástudományi Intézet fennállásának 25. évfordulója alkalmából tartottak ünnepi tudományos ülést pénteken a Learning Centerben. A rendezvényen felelevenítették az intézet történetének legfontosabb eseményeit, beszámoltak a legújabb kutatási eredményekről, illetve a jövő kihívásait is megvitatták a szakemberek – olvasható az Unideb.hu-n.

Mint írják, az intézet által oktatott tárgyak alapvető fontosságúak ahhoz, hogy az orvos- és az egészségtudományi területen végzett fiatal hallgatók ne csak a szakmájuk műveléséhez nélkülözhetetlen kognitív ismereteket és technikai készségeket sajátítsák el, hanem szemléletükben, szakmai-emberi viselkedésükben is a kor színvonalának és betegeik elvárásainak megfelelő felkészültséggel rendelkezzenek.

Az intézet folyamatosan fejlődik, hamarosan pszichofiziológiai labor is megkezdi működését. Az elmúlt 25 évéről a napokban összefoglaló kiadvány is megjelenik.  
HAON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában