Tréning

2023.06.29. 10:04

Huszárik Kata segített a debreceni hallgatóknak

Forrás: Facebook/MCC Debrecen

Fotó: Kovács János

Huszárik Kata Jászai Mari-díjas színésznő, szinkronszínész látogatott el az MCC Debrecenbe, hogy az Egyetemi Program hallgatóinak segítsen a nyilvános beszéd és prezentáció kapcsán felmerülő akadályok leküzdésében – adta hírül az intézmény szerdán a Facebookon.

Mint írják, a workshopon a hallgatók megosztották tapasztalataikat, és megvizsgálták saját nehézségeiket – legyen az akár egy vizsgahelyzet vagy nyilvános prezentáció – annak érdekében, hogy ezentúl a maximumot tudják nyújtani.

A beszédtréning nagyon jó hangulatban telt, és segített a diákoknak, hogy ezentúl tudatosabban ügyeljenek majd a hadarásra vagy a beszéd előtti izgalmi állapotra, valamint arra, hogy gondolataikat minél koherensebben és érthetőbben tudják átadni hallgatóságuknak. A tréner a módszertani könyvek helyett inkább az önismeretünk oldaláról közelítette meg a témát, így a műhelymunka végére mindenki hasznos és praktikus megoldásokkal gazdagodott – olvasható az MCC bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában