Gyász

2023.05.04. 17:44

A debreceni önkormányzat is vigasztalódást kíván Jánki József családjának

Az önkormányzati képviselőt életének 59. évében érte a halál.

Ahogy arról Barcsa Lajos alpolgármester Facebook-posztja nyomán már beszámoltunk, a napokban elhunyt Jánki József debreceni önkormányzati képviselő. A helyi önkormányzat a halálhírről csütörtökön közleményt juttatott el portálunkhoz. Ebben azt írták, a Demokratikus Koalíció képviselője május 2-án, életének 59. évében hunyt el. 

Jánki József
Jánki József
Forrás: debreceni önkormányzat

A híradásban rámutattak, Jánki József eredeti képzettsége karosszérialakatos volt, s hosszabb ideig ennek megfelelő munkakörökben dolgozott. 2002-ben lett a debreceni Thaly Kálmán Utcai Óvoda munkatársa, ahol belépése óta a munkahelyi közösség megbecsült tagjaként, mint technikai dolgozó tevékenykedett. Jánki József a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd Magyarországért Párt és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltjeként 2019. október 13-án kompenzációs listáról jutott be a debreceni közgyűlésbe. Önkormányzati képviselőként tagja volt az egészségügyi és szociális bizottságának, valamint az ifjúsági és sportbizottságnak is.

Mint írták, a közgyűlés ülésein nagy szociális érzékenységről tanúságot téve rendszeresen tolmácsolta a város lakóinak kérdéseit, észrevételeit, s szorgalmazta a mindennapi életüket érintő problémák megoldását.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata vigasztalódást kíván családjának! – zárták a közleményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában