Hétvégi program

2023.05.22. 15:54

A DKV is ott lesz a Debrecen Drive-on

A DKV miniatűr Zöld Busza a 2022-es Mini Drive-on

Forrás: Napló-archív

A DKV is várja az érdeklődőket május 27-28-án a Debrecen Drive-on, a Nagyerdei Stadion mellett, erről a cég számolt be hétfőn közleményben.

A társaság e-Citaro és Intouro buszokat visz a programra, de a látogatóknak szabadulóvillamossal és holttérismereti játékkal is készülnek.

Idei fő témájuk a közlekedésbiztonság lesz.

A cég többek között, a Rolling Kids csapatával együttműködve, május 27-én szlalompályával készül a gyermekeknek és felnőtteknek, ahol számtalan két- és négykerekű, lábbal hajtható jármű várja majd az élményekre szomjazó családokat.

A DKV-t idén is a JövőMenők fiatal legénysége képviseli majd a Mini Drive-on, akik ismét a Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz mintájára épült mini Zöld Busszal szállnak harcba a győzelemért.

A vasárnapi gyereknapon kisgyermekes családok számára villamos-különjáratok indulnak a Nagyállomásról az 1-es vonalon. Lehet majd nosztalgiázni a favázas és a Bengáli villamosokon, de a feldíszített kék és CAF-villamosokon is utazhatnak az érdeklődők. A járatok indulási időpontjai a társaság honlapján és Facebook-oldalán lesznek elérhetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában