Fejlesztés

2023.04.27. 16:40

Nagy munka kezdődött Hadházon, a lakosság türelmét kérik

Forrás: Facebook / Hajdúhadház

Fotó: Vajda Gabor

Elkezdődött a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése és felújítása Hajdúhadházon, erről a település hivatalos Facebook-oldala adott hírt csütörtökön. A fejlesztést jórészt európai uniós fejlesztési forrásból valósítja meg az önkormányzat.

A posztban azt írták, a város több utcájában folyik a projekt kivitelezéséhez kapcsolódóan munkavégzés. A Rákóczi, a Deák, a Kinizsi utcákban és az Attila utca első szakaszán megújulnak, illetve bővülnek a meglévő csapadékvíz-elvezető rendszer elemei, valamint a város délnyugati részén, a Gárdonyi, a Zöldfa, az Akácfa, a Homok és a Sillye Gábor utcákon, illetve a Bercsényi, a Munkácsy és a Görgey utcák egy-egy szakaszán új csatornarendszer épül a felújítások mellet.

A csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése során az említett utcákban forgalomkorlátozásra, lassabb közlekedésre lehet majd számítani. Az önkormányzat az érintett lakosság együttműködését és türelmét kéri.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában