Húsvéti adományosztás

2023.04.05. 17:16

Élelmiszercsomagok húsvét alkalmából

A Debreceni Karitatív Testület húsvét alkalmából tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokat adott át rászoruló családoknak szerdán.

Ötszáz csomagot állítottak össze és osztottak szét szerdán

Forrás: Molnár Péter

Az ünnephez kapcsolódóan a CATL – mint főtámogató – és más támogatók jóvoltából összesen 500 darab, egyenként körülbelül 6 ezer 500 forint értékű csomag összeállítására és kiosztására nyílt lehetősége a Debreceni Karitatív Testületnek. A segítségnyújtást a CATL 7 ezer euróval támogatta.

Forrás: Molnár Péter

Az április 5-i átadáson Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke elmondta: Debrecen gondoskodó városként igyekszik segíteni a rászoruló családokat, elsősorban karácsonyhoz és húsvéthoz kapcsolódóan, továbbá természetesen év közben is. A karitatív testület ezt úgy tudja megtenni, ha maga mögött tudhatja azoknak a városban tevékenykedő cégeknek a támogatását, melyekkel vagy már hosszú ideje jó kapcsolatot ápol vagy az utóbbi időben alakított ki kapcsolatot. 

Forrás: Molnár Péter

Úgy tapasztalják, a vállalkozások számára fontos, hogy Debrecenben ne csak munkahelyeket teremtsenek, hanem társadalmi felelősségvállalás keretében segítsék a város rászoruló polgárainak mindennapi életét is.

Forrás: Molnár Péter

Szilágyi Balázs, a CATL közügyekért felelős vezetője elmondta: a cég mindenütt, ahol jelen van, így Debrecenben is figyel azokra, akik rászorulóként kérnek segítséget életkörülményeik jobbításához. Ehhez a segítő tevékenységükhöz itt, Debrecenben partnerre találtak a Debreceni Karitatív Testületben, mellyel együtt tudnak hozzájárulni a húsvét méltó megünnepléséhez azok számára, akik ebben segítségre szorulnak. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában