Megbeszélés

2023.04.15. 08:30

A debreceni gyermekrehabilitációs központba látogatott Széles Diána

A fenntartói és a szakmai vezetőkkel folytattak megbeszélést

Forrás: Széles Diána Facebook-oldala

Széles Diána, Debrecen alpolgármestere pénteken meglátogatta a Korai Fejlesztő és Gyermekrehabilitációs Központot, ahol a fenntartói és a szakmai vezetőkkel folytattak megbeszélést – tudatta az alpolgármester Facebook-oldalán.

Kiemelte, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat alapította meg a Korai Fejlesztő és Gyermekrehabilitációs Központot, mely Debrecenben, a Lóskúti úton működik, és elsősorban a megkésett, eltérő fejlődésű vagy fejlődési zavar szempontjából veszélyeztetett kisgyermekeknek és családjuknak nyújt ellátást.

– Újból meggyőződtem arról, hogy a fejlesztő központ Horváth Zsolt doktor úr vezetésével családias, családcentrikus és olyan komplex szemlélettel működik, ahol a gyermekrehabilitáció és esélyteremtés az egészségügy, az oktatás és a szociális szektor szoros együttműködésében zajlik – írta az alpolgármester.

Hozzátette, az itt dolgozó szakemberek folyamatosan azt keresik, hol segíthetnek, hol tehetnek még többet a gyermekekért, családokért, hiszen tudják azt, hogy nem csupán segítséget nyújtanak, hanem szerető gondoskodást is.

– További sok sikert kívánok ennek a nagyszerű emberekből álló és kiváló munkát végző közösségnek – zárta Széles Diána.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában